Lindemans napisał:
adamkrysiak napisał:
Nie zrobicie interesu niestety. Dlaczego?Bo polacy w wiekszosci sa tacy jak to widac w tych komentarzach, i zebyscie nawet na glowie stawali to nie beda kupowac w waszym sklepie a za pol roku na forum z satysfakcja beda pisac jak to nastepny polski sklep zbankrutowal. Mimo to zycze powodzenia
Jak dla mnie, to czy ktos stoi na glowie, czy na uszach, to nie ma najmniejszego wplywu na to co kupuje i jem. Niby dlaczego mialabym kupic jakas watpliwej jakosci wedline, tylko dlatego, ze przywleczona z Polski, kiedy w innym sklepie moge kupic za te sama cene cos, co jest nieporownywalnie lepszej jakosci ? Kawa Nescafe przywleczona z Polski, ktora niestety odbiega smakiem od tej samej Nescafe, ktora kupie za ta same cene obok w Remie1000 ? Mam kupowac jakies rozcienczone woda koncentraty (sprzedawane pod dumna nazwa sokow owocowych), kiedy moge kupic znakomitej jakosci soki przecierowe z Bamy ? O konserwach, sloikach, przetworach roznej masci, nawet pisac sie nie chce. Mam kupic zjelczale, drogie polskie maslo, zamiast wyjatkowo dobrej jakosci norweskiego ? Nawet cukier wlekli z Polski, mleko, a raczej bialy plyn, ktory nie zepsuje sie nawet po roku.Jakies watpliwe sledziki, kiedy w Norwegii pod dostatkiem wysokiej jakosci ryb? Wymieniac by mozna bez konca. Nie bylo w tych sklepach nic, co mogloby przyciagnac uwage wiekszosci Polakow, ktorzy tam przynajmniej raz zajrzeli.
Sklepy zbankrutowaly dlatego, ze oklepana teza "dobre, bo polskie" nijak sie ma do rzeczywistosci.
już tak nie sikaj nad tą norweską żywnością ... owoce i warzywa mają chujowe , nafaszerowane chemią , co ty tu pierdzielisz o maśle ? o tym gównie z tine co w ogólne masła nie przypomina i smakuje jak margaryna ? jadłeś ty człowieku kiedyś masło ? wędliny i mięsa mamy również dobre w Polsce , trzeba za nie tylko więcej zapłacić ... nie wiem jak inne mięsa, ale piersi z kurczaka zdecydowanie gorzej jakości niż te z Polski , mleko możesz kupić w Polsce UHC , i możesze kupić normalne mleko również - kto co lubi, co najważniejsze masz wybór, nie tak jak w Norwegii , gdzie jesteś ograniczany , bo konkurencja jest zwalczana
Rolmopsów w Norwegii nie dostanę... "Dobre bo Polskie - hasło cały czas aktualne - jedne z najlepszych w UE i zdecydowanie lepsze od tych norweskich " !!!